Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
Konu: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 5:27 pm
mod olmak olay ben 40 larda yım 75 olunca mod olcam bunun için açbalıyourm 40 dayım çöz cmre kmr 75 yapcm;) konu açıom boşboş değil önemli ve hepsi haberler ve şarkı sölerini ben düzenledim
bunun için
ad: soyad: cmre kmre mesjın. imzana eklicenmi :
kod:
ah mod olabilsem Fan
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
Konu: Geri: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 5:28 pm
flood için özür kodu
bir mod olabilsem Fan
Konu: Geri: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 5:29 pm
yha özür yine kendimce yaptım çok özürrrrrrr
kodu
flood içinbinlerce özür son bu!
[i]bir mod olabilsem Fan[/i
sonuna ] koyun sildim ona göre;)
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
Konu: Geri: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 7:24 pm
flood yapma lütfen kanka
Konu: Geri: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 8:58 pm
özxür dilerim anka:D;) da farkediyorum sendne başka forumda kimse ok mu yhaD:
cemRe*kmR (= ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
Konu: Geri: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 9:14 pm
flood yapmayalım ok
Konu: Geri: bir mod olabilsem fan club:D;) Cuma Kas. 21, 2008 10:53 pm