Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: hepsi trendyde haftaya ve bunu editör söyledi ayrıntılı bilgi;)içerde;) Cuma Kas. 21, 2008 5:16 pm | |
| Hatırlatmak istiyorum: “En büyük Emre başka büyük yok!” Peki haklı çıktım mı? Çıktıııııım! Ne de güzel bir duyguymuş bu! Bir kere daha tebrikler ve teşekkürler Sevgili Emre Aydın.Geçen haftaki sayımızda Erdi’yle tanışan hayranlarının keyfine diyecek yoktu. Biraz nispet yapmak gibi olacak ama! Yok yok nispet olmaz. Ne de olsa hepinizin sevdiği ünlüyle tanışma imkanı var. Bakınız aşağıda sağ alt köşede koskocaman bir tanışma kuponu duruyor. Doldurun, yollayın, sevdiğiniz ünlüyle yemek yiyin. “Bu fırsat hayatta kaçmaz” diyerek haftaya yine nefis bir sürprizimin olduğunu belirtmek istiyorum. Şimdiden bana yollayacağınız mailler canlanıyor gözümün önünde: “Harikasın Pınar Abla, süpersin Pınar Abla” Aman ben de sayenizde şımarıyorum işte biraz, ne var bunda!Ben çocukluğumdan beri özellikle de anneme tam gününde armağanımı verdiğimi hatırlamam. Çünkü dayanamam, hep birkaç gün öncesinden veririm. Onu sevindiğini görmek için neden kendimi sıkayım ki! İşte yine dayanamadım ve sizleri çok sevdiğim için biraz ipucu vermek istedim. Sizlerin çok sevdiği 4 fıstıkla buluştum sonunda. Bilmem anlatabildim mi! Tamam tamam daha fazla bir şey söylemeyeceğim. Gelecek haftayı bekleyin. Sizi seviyorum. Kendinize iyi bakın. SONUNU OKUDUNUZ MU SPR DEMİ HEPSİYLE BULUŞMUŞ HERHALDE RÖPORTAJLARI VAR ALLAHIM ÇOOOOOKKKK MUTLUYUM GELECEK HAFTAYI BEKLİYCEZ
bn zatne her hafta alıyorum yahni;) | |
|