Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: olmaz oğlan remix Cuma Kas. 21, 2008 4:36 pm | |
| Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat iste cıss yapiyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilemeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Bak birgün canıma tak edivericek Kelimeler aşka bir zindandır Aşk birimizden tutuklanırsa Gözlerimizden fermandır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan | |
|
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: olmaz oğlan remix Salı Ocak 27, 2009 8:56 pm | |
| | |
|