Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: tükürük Perş. Kas. 20, 2008 10:02 pm | |
| bugn ayşenurun yanında oturan emreyi ayşenur şikaket etti hocada mervenn yanına oturttu emreyi bende mervaye ıyy derse katılamıycn onun yüzünden dedim derken ağzımdan bide hızalı konuştuığum için tükrük çıktı onalrda sil sil sil dediler bend ekoşmata baişlamıştım sinirlendim bayağıda dediler bende kolumla sildim iğrenç bişi ma susunlar die sonra merve ıyy irenç. mikrop bulaştırcak deedi bende siirlendim tuttum boğazından tahtaya fırlattım sonra dilekçe yazıcam dedi çok kırıldı ama bend ehaklıydım nese dilekçe yazcm dedi bend eyanına gidip koşşuyodum susman için öle sildim dedim dinlemedi artık ne olucağı belli değiş 1-)sizce ne yapar_? 2-)hangimiz haklıyız 3-)benm açım ve onun açısından ele alınız:( | |
|
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: tükürük Ptsi Ara. 01, 2008 4:03 pm | |
| | |
|
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: tükürük C.tesi Ara. 06, 2008 4:32 pm | |
| | |
|