| anket | |
|
+3!_SrN!_!yRk!_ gülçinErgül **!gln_gzm!** 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
**!gln_gzm!** |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1663 Nerden : kuşadası=) hobiLeR..? : gizem Lakabın..? : zuzu,giz Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: anket Çarş. Ekim 29, 2008 9:59 pm | |
| en tatlısı= en çılgını= en sıcak kanlısı= en saygılısı= en havalısı= en şımarığı= en sinirlisi= en sakarı= en süslüsü= en delisi= en beceriklisi= en gıcığı= en fazla online olanı= en gereksiz msj atanı= en güzel konu açanı= en modluğu hakedeni= en iyi admin olan = en iyi yardımcı admin = en iyi mod= en iyi süper mod= en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )= anketi herkes doldurursa seviniriz | |
|
| |
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: anket Cuma Ekim 31, 2008 5:20 pm | |
| en tatlısı=esra en çılgını=bnn en sıcak kanlısı=beyza en saygılısı=beyza en havalısı=büşra ama sarı lolipop olan en şımarığı=büşra ama sarı lolipop olan en sinirlisi=bilmem en sakarı=seren en süslüsü=bilmem en delisi=bnn en beceriklisi=beyza esra seren bn gizem en gıcığı=büşra ama sarı lolipop olan en fazla online olanı=beyza bnn en gereksiz msj atanı=bilmem en güzel konu açanı=beyza en modluğu hakedeni=bnn en iyi admin olan =beyza en iyi yardımcı admin =esra en iyi mod=bnn en iyi süper mod=bnn en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=beyza esra bn seren=) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 1663 Nerden : kuşadası=) hobiLeR..? : gizem Lakabın..? : zuzu,giz Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: anket Cuma Kas. 07, 2008 10:08 pm | |
| en tatlısı=herkes en çılgını=ben seren melisa en sıcak kanlısı=beyza en saygılısı=esra en havalısı=yok en şımarığı=yok en sinirlisi=ben en sakarı=ben en süslüsü=herkes en delisi=yok en beceriklisi=esra beyza en gıcığı=yok en fazla online olanı=melisa ben (buaralar) en gereksiz msj atanı=herkes en güzel konu açanı=beyza en modluğu hakedeni=melisa berivan en iyi admin olan =hepsi en iyi yardımcı admin =ben en iyi mod=melisa en iyi süper mod=nazlı en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=ben melisa esra beyza seren (tam kadro) bu arada en sondakini adminler haricinde diceksiniz oke herkes doldurursa seviniriz melisacım saol (sohbet için özr)
En son **!gln_gzm!** tarafından Ptsi Ara. 08, 2008 7:32 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: anket C.tesi Kas. 08, 2008 2:15 pm | |
| | |
|
| |
!_SrN!_!yRk!_ уσѕну¢ι α∂мιn
Mesaj Sayısı : 1675 Yaş : 27 Nerden : Kuşadası hobiLeR..? : müzük dans ve kitap okumaa Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : Benn.... İsminiz nediR..? : Seren hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: anket Cuma Kas. 14, 2008 10:49 pm | |
| en tatlısı=herkes en çılgını=melisa en sıcak kanlısı=beyza en saygılısı=esra en havalısı=herkes en şımarığı=melisa en sinirlisi=ben en sakarı=yok en süslüsü=herkes en delisi=ben en beceriklisi=beyza esra en gıcığı=yok en fazla online olanı=gizem melisa esra beyza en gereksiz msj atanı=herkes en güzel konu açanı=beyza esra en modluğu hakedeni=melisa en iyi admin olan =beyza esra ben dilara abla en iyi yardımcı admin =gizem en iyi mod=melisa en iyi süper mod= en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=yokk | |
|
| |
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: anket Ptsi Kas. 24, 2008 11:30 pm | |
| - _gülçincikız_ demiş ki:
- en tatlısı=esra
en çılgını=bnn en sıcak kanlısı=beyza en saygılısı=beyza en havalısı=büşra ama sarı lolipop olan en şımarığı=büşra ama sarı lolipop olan en sinirlisi=bilmem en sakarı=seren en süslüsü=bilmem en delisi=bnn en beceriklisi=beyza esra seren bn gizem en gıcığı=büşra ama sarı lolipop olan en fazla online olanı=beyza bnn en gereksiz msj atanı=bilmem en güzel konu açanı=beyza en modluğu hakedeni=bnn en iyi admin olan =beyza en iyi yardımcı admin =esra en iyi mod=bnn en iyi süper mod=bnn en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=beyza esra bn seren=) sarı lolipop ben miyimöle bi nckişm olmadıd a | |
|
| |
| Konu: Geri: anket Perş. Kas. 27, 2008 9:58 pm | |
| sohbet için özr büşra orda yazıyo diyer büşra die(akıl vermek gibi olmasın ) o kızın adıda büşraymışta | |
|
| |
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: anket Cuma Kas. 28, 2008 5:07 pm | |
| en tatlısı=melisa v eben en çılgını=ben en sıcak kanlısı=ben en saygılısı=ben ve melisa en havalısı=kimse öle biri olsa olamaz nese amnn en şımarığı=yok bilmiom en sinirlisi=bennnnnnnnnnnnnnn en sakarı=bilmiom en süslüsü=bilmiom en delisi=ben en beceriklisi=ben en gıcığı=bazen cemreci admn beyzoş:d en fazla online olanı=ben tabikide kimse yok çoğu zamn yazarken bile hep bne:D en gereksiz msj atanı=kankacım melisa en güzel konu açanı=ben her zman ben çünkü genelde en ilginç konuları ben açarım hıh en modluğu hakedeni=hakeden zaten oluo:D en iyi admin olan =beyzoş:d en iyi yardımcı admin =bi burak var yani sen başkada bilmiom :d en iyi mod=ben asla başkası olamaz çünkü bebm dien konualrıma baksın..! en iyi süper mod=olmadım ama bnm:D en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=ben konularıma bakarsn analrsın:D size çok kıskınım kimse bnm adımı yazmamış ayrıca çoğu konuyu ben açtım bi bak lütfen byurak çünkü bakarsan hepsi haberler resimler oyunlar şarkı sölzerni ben düzenledim...! | |
|
| |
| Konu: Geri: anket Ptsi Ara. 01, 2008 3:59 pm | |
| ya berivan o zaman ben seni bilmiodum | |
|
| |
cemRe*kmR (= ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: anket Ptsi Ara. 01, 2008 5:37 pm | |
| aRkadaşLaR erenci_kız adlı üyeyi seren adminimiz açtığı için üe silinmiştir..! | |
|
| |
| Konu: Geri: anket Salı Ara. 02, 2008 11:28 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: anket Cuma Ara. 05, 2008 10:16 pm | |
| en tatlısı=ben esra berivan en çılgını=ben gizem en sıcak kanlısı=beyza en saygılısı=berivan beyza esra en havalısı=büşra en şımarığı=büşra en sinirlisi=gizem en sakarı=seren en süslüsü=ben en delisi=ben en beceriklisi=beyza en gıcığı=büşra en fazla online olanı=berivan ben en gereksiz msj atanı=bilmem en güzel konu açanı=berivan beyza en modluğu hakedeni=berivan en iyi admin olan =ben beyza esra seren en iyi yardımcı admin =ben en iyi mod=berivan en iyi süper mod=ben en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=berivan ben esra beyza seren | |
|
| |
<= eRoSsH => єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2124 Nerden : KuşadaSsı hobiLeR..? : Esra Lakabın..? : TitiZz LoquMm Sitemiz nasıL..?? : spR..! FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: anket Cuma Ara. 05, 2008 11:40 pm | |
| en tatlısı=gizem en çılgını=ben en sıcak kanlısı=beyza en saygılısı=dilara en havalısı=seren en şımarığı=seren en sinirlisi=yok en sakarı=yok en süslüsü=ben en delisi=melisa =) en beceriklisi=beyza en gıcığı=yok en fazla online olanı=ben en gereksiz msj atanı=ben (2050 lerde) en güzel konu açanı=beyza en modluğu hakedeni= en iyi admin olan =bütün adminler en iyi yardımcı admin =büşra berivan en iyi mod=gizem nisa en iyi süper mod=bilmem en çok adminliği hak edeni ( dışardan üye olan fln )=büşra | |
|
| |
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: anket Ptsi Ocak 26, 2009 3:22 pm | |
| sohbet etmiyelim msjlar silindi | |
|
| |
| anket | |
|