cemRe*kmR (= ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: hiLe yapma ........! Paz Ekim 26, 2008 8:57 am | |
| biR gün aRkadaşımLa paRkta oyun oynuoduk.aRkadaşım hiLe yapıyordu biLiyordum.ona bunu söylemektense cezasını kendim vericektim.aRkadaşım birden bana doğru koşmaya başladı bende çelme takıp düşürdüm. sonRa dengemi kaybedip bende düşüyoRdum ki kardeşim zoR tuttu...
o günden sonRa aRkadaşımdan habeR aLınamadı..! | |
|
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: hiLe yapma ........! Ptsi Ekim 27, 2008 2:10 pm | |
| ayyy çok fena olmuş beyzuş | |
|
**!gln_gzm!** |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1663 Nerden : kuşadası=) hobiLeR..? : gizem Lakabın..? : zuzu,giz Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: hiLe yapma ........! Çarş. Ekim 29, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
_cemreci_ αℓışмαуα çαℓışαη
Mesaj Sayısı : 53 Yaş : 27 Nerden : gülçinin yanında =) hobiLeR..? : melisaa Lakabın..? : gülçinciiii başka ne olcakk Sitemiz nasıL..?? : spR..! Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: hiLe yapma ........! C.tesi Kas. 01, 2008 5:59 pm | |
| | |
|
!_SrN!_!yRk!_ уσѕну¢ι α∂мιn
Mesaj Sayısı : 1675 Yaş : 27 Nerden : Kuşadası hobiLeR..? : müzük dans ve kitap okumaa Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : Benn.... İsminiz nediR..? : Seren hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: hiLe yapma ........! C.tesi Kas. 15, 2008 3:03 pm | |
| bencede çok kötü olmuş yaa | |
|
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: hiLe yapma ........! Cuma Kas. 21, 2008 5:01 pm | |
| - **!gln_gzm!** demiş ki:
- çok feci olmuş bebm
| |
|