gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: 4 peynirli pizza Cuma Ekim 24, 2008 1:25 pm | |
| 4 Peynirli Pizza Aç gel bunu kaçırma Herkes tadına hasta
4 peynirli Pizza Yanında kolada yolla Amman kilonu kolla Extra mozarella
Tazesin lezzetlisin Daha ne istesin bu çılgınlar Sıcaksın bazen acısın Anlayan anlar,panik olma Zekisin isteklisin Daha ne ister bu hayranlar Sosyalsin vizyonun var Doğru yoldasın sakın durma
Afiyet olsun Aç dünyan doysun Suyun bol olsun İç iç iç iç
Kaynanan sevsin Parmağını yersin Tatlı istersin Ye ye ye ye
Bir varsın bir yoksun anlık bir rüya Ye ye ye ye ye ye yee Çok sevdim bayıldım Bitmez bu sevda... | |
|
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: 4 peynirli pizza Cuma Kas. 21, 2008 4:19 pm | |
| saol cnm paylaşım müthiş | |
|
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: 4 peynirli pizza Salı Ocak 27, 2009 9:04 pm | |
| | |
|