**!gln_gzm!** |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1663 Nerden : kuşadası=) hobiLeR..? : gizem Lakabın..? : zuzu,giz Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: sizce nasıl? Perş. Ekim 23, 2008 6:53 pm | |
| bence süper çok güzel bi dizi her zmn izliyom izlemeyenlere tavsiye ederim | |
|
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: sizce nasıl? Cuma Ekim 24, 2008 1:21 pm | |
| inanılmaz güzel bir dizi hatta ordaki küçük bülente aşığım | |
|
Mesaj Sayısı : 1663 Nerden : kuşadası=) hobiLeR..? : gizem Lakabın..? : zuzu,giz Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/07/08
| Konu: Geri: sizce nasıl? Çarş. Ekim 29, 2008 9:36 pm | |
| ben bihterle siyah saçlı kızı çok seviyom ama siyah saçlı kızın adını unuttum(sohbet olduysa özür dilerim ) | |
|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: sizce nasıl? Cuma Ekim 31, 2008 5:09 pm | |
| aynen o kızı çok sewiyorum | |
|
| Konu: Geri: sizce nasıl? Paz Kas. 02, 2008 1:34 am | |
| yha herkes bana sen böle diziler izlermiydin diyo ama bence en gzl dizilerden biride bu | |
|
| Konu: Geri: sizce nasıl? Paz Kas. 02, 2008 1:36 am | |
| | |
|
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: sizce nasıl? Ptsi Ocak 26, 2009 3:27 pm | |
| diziyi seviom ama bihterden nefret ediom | |
|