| nick değişimi | |
|
+2quLcinErquL (= cemRe*kmR (= 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
cemRe*kmR (= ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: nick değişimi Paz Ekim 19, 2008 10:39 am | |
| aRkadaşLar buraya nickni değiştirmek isteyenLeR msj atsın..! ve formu doLduRsun..!
ad*: eski nick*: yeni nick*: neden değiştirion:
not: nick demek "kuLLanıcı adı" demektiR...! | |
|
| |
quLcinErquL (= уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 2 Nerden : istanbulll hobiLeR..? : Hazal Su Lakabın..? : Hazalo Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 25/10/08
| Konu: Geri: nick değişimi Perş. Ekim 30, 2008 12:16 am | |
| ad*:Tuba eski nick*:Gülçimsiz_asla yeni nick*:quLcinErquL (= neden değiştirion:O zaman hemen kayıt oluyum die acele etmiştim.Şimdi anlamsız gelio | |
|
| |
<= eRoSsH => єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2124 Nerden : KuşadaSsı hobiLeR..? : Esra Lakabın..? : TitiZz LoquMm Sitemiz nasıL..?? : spR..! FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: nick değişimi C.tesi Kas. 01, 2008 10:39 am | |
| | |
|
| |
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: nick değişimi Cuma Kas. 14, 2008 7:04 pm | |
| ad*:melisa eski nick*:_gülçincikız_ yeni nick*:gülçin€rgül neden değiştirion:artık çok anlamsız geliyor | |
|
| |
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: nick değişimi Ptsi Kas. 24, 2008 11:28 pm | |
| öfff am yter
Yoshy YRk {Y.Y.} _gülçincikız_
yapmayın böle yha sohbet yeri değil burası | |
|
| |
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: nick değişimi Perş. Ara. 04, 2008 5:31 pm | |
| hadi ama yaa değiştirin artık | |
|
| |
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: nick değişimi Cuma Ara. 05, 2008 4:55 pm | |
| 2 cvpyazdık die sohbet ediomuşuz..!:@ | |
|
| |
<= eRoSsH => єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2124 Nerden : KuşadaSsı hobiLeR..? : Esra Lakabın..? : TitiZz LoquMm Sitemiz nasıL..?? : spR..! FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: nick değişimi Cuma Ara. 05, 2008 10:56 pm | |
| melisacım hemen hallediyorum | |
|
| |
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: nick değişimi Salı Ocak 27, 2009 1:37 pm | |
| ad*:büşra eski nick*:ß{ßurak_Özçivit}ß yeni nick*:sarışekerim neden değiştirion:yazması zor gelio | |
|
| |
| nick değişimi | |
|