| Moderatör aLımLaRı | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
cemRe*kmR (= ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Moderatör aLımLaRı Cuma Ekim 17, 2008 10:01 pm | |
| Mod olmak isteyen aşağıdaki formu doldursun lütfen 75 mesaj altı doldurmasın..!
ad: nick: msj sayısı: moderatör olmak istediği 5 yer: | |
|
| |
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Paz Ekim 19, 2008 6:29 pm | |
| melisa yanda yazıyor gülçin, oyunlar, hepsi resimleri, hepsi haberleri, hepsi videoları | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Paz Ekim 26, 2008 9:03 am | |
| | |
|
| |
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Cuma Kas. 21, 2008 4:31 pm | |
| ad:berivan nick:yoshy yrk y.y. msj sayısı:yha cemre kmr sana söz veriyorum dünden beri akşam üye oldum akşam ama en az 75 yapcm söz mod oolmak çok istiyorum ne olur:( moderatör olmak istediği 5 yer hepsi heberler hepsi resimler 2 sinden bir ama altarnatif bunlar ama başka dersen eren yasemn gülçin cemre bölümünden biride olur ama san sözzzzzzzzzzzzzzzzzzz veriyorum eni kırma en az 75 yapmaya çalışıyorum hepsi şarkı sözlerine bak orayı düzenliyorumşarkı sözleria tıyorum lütfen D:); | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Cuma Kas. 21, 2008 9:06 pm | |
| gereksiz çok msj olmuş şimdilik affettim
tebrikler yeni modumuzsun başarılar..! | |
|
| |
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Cuma Kas. 21, 2008 9:25 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı C.tesi Kas. 22, 2008 10:20 am | |
| fLoodLaRı siLdim. mod işini de haLLedtim | |
|
| |
<= eRoSsH => єяєη¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2124 Nerden : KuşadaSsı hobiLeR..? : Esra Lakabın..? : TitiZz LoquMm Sitemiz nasıL..?? : spR..! FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Cuma Ara. 05, 2008 11:01 pm | |
| gereksiz çok mesaj vardı sildim.. | |
|
| |
öZgE_gÜlÇiN уєηι нєρѕι¢ι
Mesaj Sayısı : 2 Nerden : gülçinim bakışlarından hobiLeR..? : dansssss Lakabın..? : gülçin_manyaqı Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim buldum İsminiz nediR..? : özge hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 22/12/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Ptsi Ara. 22, 2008 12:08 pm | |
| ad:özge nick:öZgE_gÜlÇiN msj sayısı:yazıo moderatör olmak istediği 5 yer:grup hepsi gülçin eren cemre yasemin
çokta deneyimim var | |
|
| |
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
| Konu: Geri: Moderatör aLımLaRı Çarş. Ocak 28, 2009 1:46 pm | |
| bitanem msjın tutmuo cnm bnm | |
|
| |
| Moderatör aLımLaRı | |
|