Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
Konu: bütün forum bu oylamaya C.tesi Kas. 22, 2008 11:18 pm
arkadşlar cnm çok sıkkın
hepsi haberler resimler şarkı sölzeri gülçin cemre eren yasemin oyunalr
bölümünü düzenledim
ama herkes bakıp bakıp çıkıo bunada çok güceniyorum kimsenn görmeyip duymadığı reismleri haberleri koyuyorum vede eğlenceli şeyleri ama indsanlar beni sinir etmek için mi ne yorumsuz gidiyorlar oylamaya katılın
herkesin görmediği duymadığı şeylere konu açıyorum artık öyleyse konua çmiycm!!!!
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Ptsi Kas. 24, 2008 5:46 pm
saçmalama müthiş konu açıyonn
sarışekerim |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1418 Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : ..... İsminiz nediR..? : büşRa Kayıt tarihi : 07/06/08
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Ptsi Kas. 24, 2008 11:24 pm
cnm ankketler bölümüne aaççç!!!!!!!!
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Salı Kas. 25, 2008 5:28 pm
saolun burak sende oy at..!
!_SrN!_!yRk!_ уσѕну¢ι α∂мιn
Mesaj Sayısı : 1675 Yaş : 27 Nerden : Kuşadası hobiLeR..? : müzük dans ve kitap okumaa Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : Benn.... İsminiz nediR..? : Seren hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 17/05/08
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Çarş. Kas. 26, 2008 10:22 pm
ya anketlereeeeeeeee yazzz ayrıca evet konu açma
erenci_kız !...BanLı...!
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : izmir hobiLeR..? : dans etmek kitap okumak Lakabın..? : erenci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : serennn... İsminiz nediR..? : rojda hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 12/07/08
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Paz Kas. 30, 2008 7:49 pm
evet konu açmaaaaaaaaaa
**!gln_gzm!** |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 1663 Nerden : kuşadası=) hobiLeR..? : gizem Lakabın..? : zuzu,giz Sitemiz nasıL..?? : spR..! hangi takımLısın... : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/07/08
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Perş. Ara. 04, 2008 9:33 pm
arkadaşlar biraz kaba olmadı mı yhaa aç aç sen gzl konu açiyiin
Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Konu: Geri: bütün forum bu oylamaya Cuma Ara. 05, 2008 5:02 pm
tmm bundan sonra ben artık bu foruma birdah girmm ayrıca şarkı sözleri haberler resimleri hep ben doldurdum fazla üye yok ben 10 üye yerine çalıştım tmm açmıyorum vede bundan sonra beni bir daha göremezzsiniz buradaa..!