Yoshy YRk {Y.Y.} |уαя∂ıм¢ı α∂мιη|
Mesaj Sayısı : 240 Nerden : HEPSİNİN KALBİNDEN hobiLeR..? : kitap okumak msn ye girmek vs.. Lakabın..? : hepsiciberi Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kimse ben buldum:D İsminiz nediR..? : berivan hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 20/11/08
| Konu: cemre hakkınd aherkes yalnış biliyor..! C.tesi Kas. 22, 2008 12:10 am | |
| CEMRENİN KARDESİ İLE İLGİLİ YANLIŞ BİLİNEN -------------------------------------------------------------------------------- arkadaslar hepimiz cemrenin 3 kardesi var diye biliyoruz ama cemre 2 kardeslermş dila ve cemre . yanşi cemrenn sehle adında bir kardesi yok bnde 2 hafta önceye kadar 3 kardesler biliyordum ama iki kardeslermi yani sehle diye bir kardesi yok kaynak ise heygirl dergisinn haziran sayısı orda cemrenn annesinn bir rörörtajı var ve söyle diyor aynen'BENİM İKİ TANE KIZIM VAR İKİS,YLEDE SON DERECE ARKADS GİBİYİM DİYOR' ilgilennlere duyulur eemğe saygı _________________ yorumlarınızı bekliyorum:( | |
|