cemRe*kmR (= ¢ємяє¢ι α∂мιη
Mesaj Sayısı : 2050 Nerden : Sahneden =) hobiLeR..? : Yüzmek, kitap okumak, dans & music Lakabın..? : MiLey|HannaH Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : kendim yapTım.. (= İsminiz nediR..? : ßeyZza hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : Kayıt tarihi : 17/05/08
| Konu: eRenin en utandıqı anı..! C.tesi Ekim 18, 2008 10:50 am | |
| EREN:Bir kere kardeşimle dondurma almaya gitmiştik.Kardeşim konuşurken dondurma yere düştü .Ben dondurmasının yere düştüğünü görünce kahkayaya boğuldum.Biranda oda gülmeye başladı.Niye gülüyorsun diye sordum?Oda yeren düşün 2. dondurmayı gösterdi.Benim dondurmam yere düşmüştü .Bende bunun altında kalmayıp saçını çektim.Oda benim saçımı çekti...AMA GERÇEKTEN DONDURMAM YERE DÜŞÜNCE ÇOK UTANDIM. | |
|
gülçinErgül |●мσ∂єяαтöя●|
Mesaj Sayısı : 231 Nerden : gülçinin yanından hobiLeR..? : kitap okuma Lakabın..? : gülçinci Sitemiz nasıL..?? : spR..! Sitemizi Kim Tavsiye Etti ? .. : : beyza İsminiz nediR..? : gülçin&yoshy hangi takımLısın... : Cici Hayvann..=] : FavoRi Kızın ? .. : FavoRi Çiftin ? .. : FavoRi eRkeqin ? .. : Hangi İkiLi ? .. : : Kayıt tarihi : 10/10/08
| Konu: Geri: eRenin en utandıqı anı..! Paz Ekim 19, 2008 6:23 pm | |
| | |
|